Microfoam 3m Tape Elast 100mmx5m 3 1528/4

CNK: 447102

APB Categorie: Medisch hulpmiddel

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Microfoam 3m Tape Elast 100mmx5m 3 1528/4

Microfoam is een hechtpleister met een schuimrubberen ruglaag (PVC), soepel en elastisch, voorzien van een hypoallergene kleeflaagop basis ...

Richtprijs

€ 70,50

Gegevens

De 3M Microfoam Chirurgische Hechtpleister is een uiterst modelleerbare, hypoallergene, elastische foam hechtpleister. Zijn stevigheid maakt de pleister uiterst geschikt voor moeilijke zones en bijzondere toepassingen.

De 3M Microfoam Chirurgische Hechtpleister rekt uit in alle richtingen. Bij zwelling geeft het mee zodat lichaamstraumas zoveel mogelijk vermeden worden. Past zich erg goed aan de lichaamsvorm aan, de 3M Microfoam Chirurgische Hechtpleister kan in zones met oppervlak gebruikt worden. Indien nodig zorgt het bij oedeem voor compressie en vermindert het bloedingen. De 3M Microfoam Chirurgische Hechtpleister vormt een barrière tegenover vocht, water en besmettingen en is waardevol als buffer en beschermingspleister. Het heeft een hygiënischwipe-clean` oppervlak. De 3M Microfoam Chirurgische Hechtpleister is hypoallergeen en radiolucent, en dus een comfortabele keuze voor patiënten.

Meer informatie

Breedte 140 mm.
Hoogte 140 mm.
Diepte 85 mm.
Voorschrift Nee
APB Categorie Medisch hulpmiddel
Merk 3M